Tervetuloa Kaviolan verkkokauppaan. Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset varusteet niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Palvelemme myös Kangasalla Ruutanassa sopimuksen mukaan.

Kaviolan kautta saat myös hollantilaisen Petrien mittatilaussaappaat. Voit suunnitella oman saappaasi materiaaleja myöten osoitteessa

www.customizeyourboots.nl.

Suunniteltuasi saappaan ja annettuasi omat tietosi, voit valita Kaviolan asiointiliikkeeksesi ja sopia kanssamme mittojen ottamisesta.

Back on Track lanneloimi

Etusivu > Hevonen > Ratsastusloimet

Back on Track lanneloimi
Back on Track lanneloimi
Back on Track lanneloimi
Tuotekoodi
101416
109,50 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Käyttämällä Back on Track –tuotteita saadan hevosesta paras työteho, koska hevonen tuottaa liikkuessaan enemmän lämpöä kuin paikallaan ollessa. Lanneloimi on oiva tuote varsinkin, jos tavallinen loimi ei riitä pitämään lämpöä yöllä.

Lanneloimi on erinomainen hevosille, joilla on jännitystiloja lautaslihaksissa (musculus gluteus) ja voidaan käyttää lannehalvauksen vaivaamilla hevosilla.

Lanneloimen sisäkangas on polypropyleeniä, joka sisältää keraamisen jauheen. Päällyskangas on polyesteriä. Loimi hengittää ja on säänkestävä. Lanneloimessa on häntäremmi ja vahvistenauha selässä. Loimi kiinnitetään yksinkertaisella kiinnikkeellä satulaan.

techtech
Hevostarvikeliike Kaviola
Kaviola
Siperiantie 30
FI-36110 Ruutana
FINLAND
puh. 050 305 9273
asiakaspalvelu@kaviola.fi
Y-tunnus: 1960913-1